Vestigingen

Bakkerij Borgesius en Bakker Goedhart zijn samen één grote familie van bakkers. Letterlijk en figuurlijk. Elke dag maken wij in onze 19 eigen bakkerijen het lekkerste brood, het heerlijkste gebak en de beste belegde broodjes. En die leveren we aan meer dan 2.000 winkels door heel Nederland. Dat doen we al meer dan 125 jaar met 2000 mensen. Van chauffeur tot chef bakkerij en van banketbakker tot salesmedewerker. We zijn een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en iedereen belangrijk is. En we zijn altijd op zoek naar meer leuke mensen. Jij bent broodnodig!

Zoek jij werk waarin je jezelf kan zijn, je kan ontwikkelen en ook nog eens leuke collega’s hebt? Kom dan bij ons werken als productiemedewerker, operator, medewerker technische dienst, in de productontwikkeling, kwaliteit, accountmanagement of andere staffuncties. Wij kijken naar jou, jouw kracht en je ambities en staan samen nooit stil.

Goedhart & Borgesius

Al sinds 1895 bakken wij brood. 7 generaties later is er veel veranderd.

Bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitst per 14 mei 2018 de combinatie op in meerdere zelfstandige bedrijven die verder gaan onder de namen Goedhart en Borgesius. De familie Borgesius, die in november 2016 Bakkersland overnam van Parcom Capital B.V., neemt deze stap vanuit de wens flexibel te blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. Door het bedrijf te splitsen kan de familie haar klanten sneller, beter en efficiënter bedienen.

Lees onze geschiedenis >