Werken in de bakkerij

Op deze pagina vind je alle informatie over het werken bij Bakkerij Borgesius & Bakker Goedhart. De beide bedrijven maken onderdeel uit van één van de grootste families van bakkers en leveren de lekkerste bakkerijproducten aan retail en foodservice klanten in binnen- en buitenland.

Al meer dan 125 jaar leveren wij de heerlijkste bakkerijproducten met de grootse zorg. We denken graag mee met onze klanten en zorgen ervoor dat wij perfecte producten kunnen leveren. Zo proberen we altijd het verschil te maken. Al sinds 1895 doen wij niets anders dan brood bakken. 7 generaties later is er veel veranderd. Met deze rijke ervaring innoveren en verrassen wij continu, met respect voor het ambacht, de klant en de omgeving. Zo zijn wij uitgegroeid tot wat wij nu zijn. Een bakker die een belangrijke bijdrage mag leveren aan de Nederlandse brood cultuur en daar zijn we best een beetje trots op.


Klik op de logo's hierboven om naar de Bakker Goedhart
of Bakkerij Borgesius website te gaan.

Bij ons werken

Wil je deel uitmaken van een betrokken en energiek team? Een team met ambities, passie, kennis en volop ontwikkelings​mogelijkheden?

Bekijk onze vacatures >