Over ons

We zijn één grote familie van bakkers. Elke dag worden in onze 18 bakkerijen het lekkerste brood, heerlijk vers gebak en smaakvolle belegde broodjes gemaakt. Die worden aan meer dan 2.000 winkels door heel Nederland geleverd. We bestaan al meer dan 125 jaar. Er werken ruim 2.000 mensen. Van chauffeur tot chef bakkerij en van banketbakker tot verkoopmedewerker. In de bakkerijen merk je het familiegevoel waar iedereen elkaar kent en iedereen belangrijk is. En we zijn altijd op zoek naar meer leuke mensen. Jij bent broodnodig!

Werken bij een familie van bakkers

Voor onze 18 bakkerijen zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen met onze missie: Nederland voorzien van de lekkerste versproducten als brood, klein brood, vlaaien, gebak en heerlijke kant en klare broodjes.

Waar kies je voor als je bij ons komt werken?

  • Een familiebedrijf waar je elkaar kent en iedereen belangrijk is.
  • Wij werken met passie. Zo kijken wij naar kansen en mogelijkheden voor onze producten en onze medewerkers.
  • We stimuleren elkaar om het werk goed te doen en daar helpen wij elkaar bij waar nodig.
  • We tonen respect voor het ambacht en elkaar, waarbij we iedereen in hun waarde laten.

Zoek jij werk waarin je jezelf kan zijn, je kan ontwikkelen en ook nog eens leuke collega’s hebt? Kom dan bij ons werken als productiemedewerker, operator, medewerker technische dienst, in de productontwikkeling, kwaliteit, accountmanagement of andere staffuncties. Wij kijken naar jou, jouw kracht en je ambities en staan samen nooit stil.

Sinds 1895

Al sinds 1895 bakken wij brood. 7 generaties later is er veel veranderd.

Goedhart Borgesius, zoon van Tjakko Borgesius is omstreeks 1895 een bakkerij begonnen in Wildervanck. Het is het begin van de bijzondere geschiedenis die aanvangt met één klein bakkerijtje. In 1896 trouwt Goedhart Borgesius met Jantje van der Veen. Op zijn huwelijksakte staat bij het beroep van de bruidegom "bakker". Een beroep dat vanaf dan in één rechte lijn door de volgende generaties wordt voortgezet.

Het echtpaar woont aan de Pekelderweg in Wildervanck. Bij de sluizen langs de lange kanalen waarlangs turf naar Groningen werd vervoerd ontstonden kleine winkeltjes waar schippers hun dagelijkse brood kochten. Goedhart Borgesius en Jantje van der Veen kregen drie zoons en een dochter. Als Goedhart in 1915 overlijdt, zet zijn weduwe Jantje van der Veen de bakkerij voort met hulp van haar oudste kinderen.

Lees onze geschiedenis >