Over ons

Bakkerij Borgesius en Bakker Goedhart zijn samen één grote familie van bakkers. Letterlijk en figuurlijk. Elke dag maken wij in onze 19 eigen bakkerijen het lekkerste brood, het heerlijkste gebak en de beste belegde broodjes. En die leveren we aan meer dan 2.000 winkels door heel Nederland. Dat doen we al meer dan 125 jaar met 2000 mensen. Van chauffeur tot chef bakkerij en van banketbakker tot salesmedewerker. We zijn een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en iedereen belangrijk is. En we zijn altijd op zoek naar meer leuke mensen. Jij bent broodnodig!

Werken bij een familie van bakkers

Voor onze 19 bakkerijen zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen met onze missie: Nederland voorzien van de lekkerste versproducten als Brood, Klein brood, vlaaien, gebakjes en heerlijke kant en klare broodjes.

Waar kies je voor als je bij ons komt werken?

  • Een familiebedrijf waar je elkaar kent en iedereen belangrijk is.
  • Wij werken met passie. Zo kijken wij naar kansen en mogelijkheden voor onze producten en onze medewerkers.
  • We stimuleren elkaar om het werk goed te doen en daar helpen wij elkaar bij waar nodig.
  • We tonen respect voor het ambacht en elkaar, waarbij we iedereen in hun waarde laten.

Zoek jij werk waarin je jezelf kan zijn, je kan ontwikkelen en ook nog eens leuke collega’s hebt? Kom dan bij ons werken als productiemedewerker, operator, medewerker technische dienst, in de productontwikkeling, kwaliteit, accountmanagement of andere staffuncties. Wij kijken naar jou, jouw kracht en je ambities en staan samen nooit stil.

Passie

Wij zijn trots op ons familiebedrijf en onze medewerkers. Dat willen wij ook graag laten zien.

Respect

We laten ieder in zijn waarde! We zijn open, eerlijk en bereikbaar voor elkaar.

Toekomst

Wij kijken constant naar de toekomst en de consument van morgen.

Sinds 1895

Al sinds 1895 bakken wij brood. 7 generaties later is er veel veranderd.

Goedhart Borgesius, zoon van Tjakko Borgesius was omstreeks 1895 bakker in oude Pekela, vermoedelijk aan de Feiko Clockstraat 172. Zeer waarschijnlijk had Goedhart zijn startkapitaal verworven door als remplaçant voor de oudste zoon van zijn toenmalig werkgever in het leger bij de cavalerie te dienen. Hij trouwde in 1896 met Jantje van der veen (zie foto). Het echtpaar vestigde zich aan de Pekerlderweg in Stadskanaal, in het pand wat nu het adres Unikenstraat 86 is.

Lees onze geschiedenis >